× Close languages

Intresseanmälan: Holtab söker Elektriker/Elmontör

Intresseanmälan: Holtab söker Elektriker/Elmontör

Är du nyligen klar med din gymnasieutbildning eller är du en erfaren elektriker/elmontör och vill arbeta i ett framgångsrikt företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Då har Holtab jobbet för dig. Vi är i ett expansivt skede och behöver fler elmontörer till vår produktion.

Holtab säljer och tillverkar elkraftsprodukter till kunder i Sverige, Danmark och Finland inom segmenten Energi, Industri, Infrastruktur och Förnybar energi. Vår produktportfölj består bland annat av nät- & fördelningsstationer, teknikhus, ställverk, styr- & kontrollskåp och centraler. All tillverkning och elinstallation sker i vår fabrik i Tingsryd. Vi har en stabil och trogen kundbas och ser en stor ökning och hög efterfrågan på produkter till Förnybar Energi (sol & vind) och e-Mobility (laddinfrastruktur).

Arbetsbeskrivning

Som elmontör på Holtab monterar och installerar du komponenter både mekaniskt och elektriskt. Vi har flera avdelningar med olika inriktningar och utvecklingsmöjligheter, arbetet kan ske både individuellt och i team. Elektriskt installationsarbete görs efter krets- och enlinjeschema samt kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet. 

Vem vi söker

Vi vänder oss både till dig som nyligen blivit klar med din gymnasieutbildning inom el och till dig som är erfaren elektriker/elmontörer. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassad arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, genom att bland annat bidra med förnybarenergi och vara energieffektiva samt aktivt arbeta med att locka fler kvinnor till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra. 

Vill du veta mer

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du personalchef Pernilla Sundén via mail pernilla.sunden@holtab.se eller via telefon på 070-148 00 30. Om du har frågor om rollen kontaktar du divisionschef Michael Fohlin via mail michael.fohlin@holtab.se eller via telefon på 070-326 46 18.

Ansök
Vi är nyfikna på dig och gör urval för denna tjänst löpande. Detta är en öppen intresseanmälan som kommer ligga kvar på hemsidan året ut. Det innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonsen tas bort från vår hemsida och tjänsten kan även tillsättas med flera sökanden. Ansök därför så snart som möjligt.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.