× Close languages

Holtab söker Chef till Division Service

Holtab söker Chef till Division Service

Jobbar du idag med service inom elbranschen? Du kanske är en erfaren elinstallatör som vill ta ett större ansvar eller en ledare som vill ha nya utmaningar? Då har Holtab tjänsten för dig! Vi söker just nu efter en chef till Division Service. Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring och Division Service är en del av vårt erbjudande. Ett erbjudande som vi vill utveckla och utöka för att på bästa sätt kunna möta våra kunders behov på site.

Arbetsbeskrivning

Som chef för Division Service inom Holtab har du en spännande och mångfasetterad roll med central betydelse för vår långsiktiga framgång. Tillsammans med dina medarbetare har du totalansvaret för vårt serviceerbjudande till kund. Både avseende modernisering och underhåll av Holtabs tidigare levererade anläggningar samt entreprenad vid nyinstallation av lösningar för kraftöverföring.

I nära samarbete med Holtabs sälj- och projektorganisation bidrar du till att identifiera affärsmöjligheter och att genomföra projekt med hög kvalitet och leveranssäkerhet.

Utöver dig består Division Service av ytterligare tre medarbetare som du har fullt personalansvar för. Verksamheten är under tillväxt och en fortsatt expansion är en viktig del av ditt uppdrag. För att lyckas med detta bygger du långsiktiga relationer såväl internt som externt med bland andra kunder, entreprenörer och installatörer.

 

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom el-området samt erfarenhet från elinstallationsbranschen gällande spänningsnivåer upp till 70kV. Vi ser gärna att du har behörigheten auktorisation för elinstallationsarbete, typ A och är kunnig inom entreprenadjuridik och elsäkerhet. Du har sinne för affärer och är bekväm i en ledande befattning. Du trivs med att skapa nya kontakter och att bygga långsiktiga relationer.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Du utgår från kontor nära din hemort, då Holtabs huvudkontor finns i Tingsryd tror vi det är max 30 mil därifrån.  

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Holtabs VD Patrik Persson på telefon 070-216 62 14 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 30 september 2021.

Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.