× Close languages

Holtab söker truckförare

Holtab söker truckförare

Jobbar du som truckförare och känner att det är dags för en ny utmaning?

Arbetsuppgifter

Som truckförare tillhör du logistikavdelningen där ni tillsammans ansvarar för materialflödet till och från samt inom Holtab. Till större del kommer du att arbeta med utleveranser av färdiga produkter allt från pallgods till transformatorstationer på över 10 ton. I arbetsuppgifterna ingår att ha dialog med transportplanering och åkeri för att optimera transporterna till kund. Tillsammans med dina kollegor planerar du dagliga truckuppdrag. Inom logistikavdelningen hjälps vi åt, vilket innebär att du vid behov hjälper till med till exempel godsmottagning och materialhantering.

Om dig

Vi vill att du som söker är en van truckförare med truckkort nivå B1-B2. Vi lägget stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är noggrann och lösningsfokuserad. Du gillar att samarbeta och är flexibel.  

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du både utom- och inomhus med väl anpassade maskiner för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer och ansöka?

Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du vår logistikchef Dejan Golic på telefon 070-885 18 60 eller vår personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 20 oktober 2021.

 

Välkommen med din ansökanPlats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.