× Close languages

Holtab söker trainee inom affärsutveckling

Holtab söker trainee inom affärsutveckling

Är du intresserad av digitalisering, förnybar el och energilagring? Då erbjuder Holtab en spännande och utmanande traineetjänst. Hos oss får du möjlighet att starta din karriär i ett framåtriktat industriföretag med hållbarhet som ledstjärna.

Energiomställningen är central för att lösa klimatutmaningen och energilandskapet utvecklas ständigt. Just nu pågår ett omfattande arbete med att anpassa kraftsystemet, bland annat för att kunna möta efterfrågan på förnybar el.

En viktig pusselbit för att möjliggöra omställningen är att utveckla nya, innovativa och hållbara tekniklösningar. Lösningar behövs på många områden, och vi vill därför förstärka med en trainee inom affärsutveckling med fokus på att utveckla vårt kunderbjudande.

Om tjänsten

Under traineeperioden på ett år kommer du att:

  • Utvärdera affärsmodeller och expansionsstrategier.
  • Bidra i arbetet med att ta fram strategiplaner.
  • Analysera befintligt erbjudande och marknad med förslag på utveckling av stärkt kundnöjdhet, konkurrenskraft och lönsamhet.
  • Analysera det egna bolaget, konkurrentlandskapet och marknaden.
  • Ta fram presentationsmaterial och beslutsunderlag.
  • Delta i större företagsövergripande utvecklingsprojekt.

Du kommer arbeta i nära samarbete med företagets Strategi- och affärsutvecklingschef men också tillsammans med vårt säljteam och teknikutveckling. Du kommer även att ha kontakt med kunder, branschnätverk och leverantörer.

 

Om dig

Du har civilingenjörs- eller masterexamen inom el- eller energiområdet. Du drivs av affärsutveckling med hållbarhetsfokus. Din analytiska förmåga och affärsmässighet hjälper dig att se nya lösningar och att omsätta dessa i praktiken. Du är nyfiken och initiativtagande, bygger relationer och uppskattar arbete i team. Du inser vikten av att ha kundfokus när du bidrar till att utveckla nya relevanta erbjudanden.

 

Kontakter

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Peter Ackebjer 070-825 30 30, eller HR Pernilla Sundén 070-148 00 30.

Ansök

Ansök så snart som möjligt, men senast 31 mars.

Ansök här >

 

Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

 

Vill du veta mer kontakta

Peter Ackebjer

Peter Ackebjer

Strategi och affärsutveckling

070-825 30 30

peter.ackebjer@holtab.se

Fler Hållbarhet, Lediga tjänster