× Close languages

Vi söker Testare till produktionen i Tingsryd

Vi söker Testare till produktionen i Tingsryd

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Då är Holtab företaget för dig! Har du elutbildning och tycker det är dags för en ny utmaning. Holtab växer och erbjuder nu rollen som testare.

Holtab är ett framåtriktat industriföretag som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Vår produktportfölj består av nät- & fördelningsstationer, teknikhus, ställverk, styr- & kontrollskåp, centraler, batterisystem etc. Vi säljer och tillverkar produkter till kunder i Sverige, Danmark och Finland inom Energi, Industri & Infrastrukturområden. Vi har en stabil och trogen kundbas men ser en stor ökning och hög efterfrågan på produkter till förnybar energi och e-mobility.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som testare ansvarar du för att de färdiga utomhusbetjänade nätstationerna är korrekt byggda och håller rätt kvalitet till kund. Nätstationerna består av låg-, mellan- samt högspänningsdelar. I arbetsuppgifterna ingår testning i stationen enligt testprotokoll samt dokumentation av testvärden. Det kan även förekomma inställning och testning av reläskydd. Som testare rapporterar du om kvalitetsavvikelser och ständiga förbättringar och bidrar därmed till utveckling av både medarbetare och produkter. Du ansvarar även för att testerna genomförs på ett säkert sätt. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker:

Vi vänder oss till dig med gymnasieutbildning inom el eller relevant utbildning som Holtab bedömer likvärdig. Du bör ha god förståelse för enlinjescheman. Har du arbetat med montage och installation av elektriska komponenter och har erfarenhet av felsökning är det meriterande. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och trivs i en roll som ger dig möjlighet att planera och strukturera ditt eget arbete. Du har lätt för att kommunicera och gillar att samarbeta.

Det här erbjuder vi dig:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Tingsryd. Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Vi tillämpar även flextid i vår produktion vilket innebär att du t ex kan välja om du vill börja eller sluta tidigt.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, genom att bl a bidra med förnybar energi och vara energieffektiva samt aktivt arbete med att locka fler tjejer till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra. 

Vill du veta mer:

Har du frågor om rollen kontaktar du rekryterande chef John Johansson på telefon 070 288 21 32. Har du frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du HR Martina Karlsson på telefon på 073 140 11 84.

Ansök:

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 31 januari 2023.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.