× Close languages

Holtab söker Tekniskt säljstöd

Holtab söker Tekniskt säljstöd

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med de senaste produkterna i branschen? Då erbjuder Holtab en spännande roll med stora möjligheter att påverka och utvecklas.

 

Om jobbet

Som tekniskt säljstöd hos oss kommer du att vara involverad i hela processen från säljidé, offert och order till genomfört projekt. Du tar fram ritningar och offertunderlag samt säkerställer att alla moment i säljprocessen fullföljs.  Du jobbar parallellt med flera uppdrag samtidigt och har kontinuerlig dialog med våra kunder.

Du kommer att tillhöra säljteamet och jobbar i nära samarbete med våra ansvariga säljare och andra kompetenser i företaget.

 

Om dig

Vi söker dig som har el-utbildning och erfarenhet av konstruktion eller byggnation av lågspänningsställverk till industri- och byggsegmentet. Du är van vid att läsa teknisk dokumentation och har en förståelse för kostnadskalkyler när det gäller lågspänningsställverk. Din datorvana är god och du är bekväm med att såväl tala som skriva på svenska och engelska då vi har säljare, förutom i Sverige, även i Danmark och Finland.    

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är engagerad samt har ett eget driv och en god initiativförmåga. Du är proaktiv och gillar att skapa struktur och rutiner. Du har lätt för att samarbeta och är kommunikativ.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare, heltid, helst med placeringsort Tingsryd. Annan placeringsort kan diskuteras. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Bengt Dahlberg, tel +46-477 550 40

Ansök

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt, men senast 15/8 2020.

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.