× Close languages

Holtab söker teknisk innesäljare

Holtab söker teknisk innesäljare

Har du erfarenhet av lågspänningsställverk och gillar att vara en nyckelspelare i projekt där det händer mycket? Då erbjuder Holtab nu en spännande möjlighet att bli teknisk innesäljare inom avdelningen affärsstöd. En roll som har många bollar i luften och jobbar mot nästan hela företaget. 

Arbetsuppgifter

Som teknisk innesäljare har du alltid ett finger med i spelet och är involverad i hela säljprocessen från idé, offert och order till genomfört projekt och leverans. Du tar fram offertunderlag samt säkerställer att alla moment i säljprocessen fullföljs. Du jobbar parallellt med flera uppdrag samtidigt och har kontinuerlig dialog med både kunder och kollegor samt jobbar i nära samarbete med ansvariga säljare. Att arbeta som teknisk innesäljare är en utvecklande tjänst och en viktig funktion som hjälper till att möjliggöra inför en mer hållbar morgondag. 

Vi frågade vår kollega Markus Svensson som är teknisk innesäljare på avdelningen affärsstöd om han kunde beskriva en typisk arbetsvecka och så här sa han:

  • Vi jobbar i en nära relation med våra säljare. Ibland kommer det färdiga offerthandlingar direkt från dem och ibland jobbar vi fram ett underlag tillsammans, det beror lite på vad kunden är ute efter. Det är detta som är så roligt med tjänsten; den nära kontakten med kollegorna. Jag skulle kunna beskriva min vardag med orden arbetsglädje, gemenskap och support. 

Om dig

Vi söker dig som har elutbildning och erfarenhet av byggnation eller konstruktion av lågspänningsställverk eller kanske till och med nätstationer. Du är van vid att läsa teknisk dokumentation och har en förståelse för kostnadskalkyler. Din datorvana är god och du är bekväm med att både tala och skriva på svenska och engelska då vi har säljare i Sverige, Danmark och Finland. 

Markus Svensson förklarar att det är många möten och snackas mycket i telefon:

  • Det är en väldigt social tjänst så man måste våga ta kontakt med andra människor och kunna kommunicera på ett ödmjukt och trevligt sätt. Vi har ständiga dialoger med kunderna kring deras önskemål, vad vi kan erbjuda och hur vi hittar en lösning där alla parter blir nöjda. Vi vill ju ha tillbaka kunderna därför jobbar vi hårt för att lösa det kunden vill ha. Vi levererar alltid tydliga offerter så att kunderna vet vad de får. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss; att du är engagerad och har ett eget driv. Vi tror att vår nya kollega är en person som trivs i en roll som skapar möjlighet att ta egna initiativ och att vara proaktiv. Du gillar att samarbeta samt skapa struktur och rutiner, att du är kommunikativ ser vi som en självklarhet. 

Markus Svensson berättar vidare:

  • Vi kan alltid fråga varandra om man kör fast, både inom och utanför avdelningen. Många gånger har en kollega gjort det man sitter med just nu så det finns kompetens att luta sig mot. Man kan inte allt på en gång men man behöver inte vara rädd för att be om hjälp eller fråga om råd, här på Holtab hjälps vi åt.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Vi erbjuder även möjligheten att jobba viss del av tiden på distans. Vi ser helst att placeringsorten är Tingsryd men är öppna för en dialog då vi har kontor på flera orter i landet, från Skåne till Västernorrland. 

När du börjar hos oss kommer du att få en väl planerad introduktion för att du på bästa möjliga sätt ska komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling samt möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö där du själv får vara med och påverka din vardag. 

Markus Svensson berättar om Holtabs företagskultur:

  • Den är mycket god, man tänker verkligen på individen och att personalen ska må bra, det går igenom på hela Holtab. Det finns ett engagemang både bland personalen och från ledningen. Det är ett stabilt företag och det känns tryggt att vara här och det finns också goda möjligheter för utveckling. Det borde jag veta som jobbat här i 20 år i flera olika roller. Jag skulle absolut rekommendera en vän att söka jobb på Holtab. 

Vill du veta mer och ansöka?

Kontakta gärna rekryterande chef Linus Olofsson på telefon 072-387 22 40 eller personalchef Pernilla Sundén på 070-148 00 30. Ansök så snart som möjligt men senast 31 juli 2022. 

Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster