× Close languages

Holtab söker sortimentsansvarig inköpare

Holtab söker sortimentsansvarig inköpare

Holtabs inköps- och logistikavdelning erbjuder nu en omväxlande roll som sortimentsansvarig inköpare där du får möjlighet att arbeta såväl operativt som strategiskt.  

Arbetsuppgifter

I rollen som sortimentsansvariga inköpare ansvarar du för alla inköpsaktiviteter kopplat till ditt sortiment. Du sköter strategier, avtal och förhandlingar samt har till uppgift att arbeta långsiktigt med att säkerställa goda affärsrelationer. Samtidigt optimerar du inköpsparametrar och identifierar kostnadsbesparingar och förbättringsaktiviteter som du driver igenom med dina leverantörer. Till viss del omfattar även rollen operativt arbete i form av att verkställa och följa upp specifika inköp.

Om dig

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom till exempel inköp och logistik, kvalitet eller produktionsteknik samt har en flerårig erfarenhet av inköpsarbete, gärna i ett producerande företag. Du ska behärska engelska och svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är kommunikativ och har en analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du gillar att självständigt ha möjlighet att prioritera och hantera flera parallella uppgifter. Du uppskattar ett arbete där du ingår i ett team samtidigt som du har ett eget ansvarsområde.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling samt möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö där du själv får vara med och påverka din vardag.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna inköps- och logistikchef Annica Arneving på telefon 070-149 85 74 eller personalchef Pernilla Sundén 070-148 00 30.

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 30 juni 2021.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.