× Close languages

Holtab söker Servicetekniker

Holtab söker Servicetekniker

Holtab är i en expansiv fas just nu och söker dig som vill ha ett omväxlande arbete ute på fält och som trivs i mötet med kunden. Låter det som du? Då är tjänsten som servicetekniker något för dig.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker inom Division Service har du en varierande roll där du bland annat arbetar med nyinstallation, kompletteringar samt ombyggnad av ställverksanläggningar. Du utför även eftermontage i fält på anläggningar som är levererade av Holtab. Utöver detta gör du felsökningar och avhjälper fel på våra kunders anläggningar. Arbetet omfattar i huvudsak elektrisk utrustning med kan även avse plåtarbeten och andra byggnadstekniska åtgärder.  Arbetet utförs såväl självständigt som tillsammans med kollegor och externa partners på plats hos våra kunder. Kunderna finns främst i Sverige men resor till andra länder, framförallt inom Norden, förekommer.

Om dig

Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens och har arbetat med elinstallationer samt felsökning och felavhjälpning inom elkraftsområdet. Du har kunskap gällande skötsel av elanläggning, till exempel ESA, och är bekväm med att använda datorn som hjälpmedel. För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du är kundorienterad och serviceinriktad. Du trivs i en självständig resande roll som ger möjlighet till problemlösning.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Du utgår från Holtabs huvudkontor i Tingsryd men är på resande fot 3-4 dagar per vecka. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Karlsson på telefon 070-515 42 48.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast 7 november 2021.

Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.