× Close languages

Holtab söker Sales Specialist / New Grid Solutions

Holtab söker Sales Specialist / New Grid Solutions

Framtiden kräver elektrifiering, mer fossilfri energi, lösningar för energilagring, digitalisering och nya tjänster. 

Dina arbetsuppgifter

Som Sales Specialist inom New Grid Solutions spelar du en nyckelroll för att möjliggöra Holtabs framgång på nya marknadsområden. Ditt uppdrag är att driva och stödja utvecklingen av nya strategiska marknadsinitiativ samt att tillhandhålla den tekniska expertis som behövs för detta. 

Du är involverade i hela processen från identifiering och etablering av intressanta kundkontakter till kommersialisering och projektledning av nya konceptet. 

I nära samarbete med företagets innovationsledare och säljare undersöker du kunders behov och verifiera dessa mot möjliga erbjudanden. Ni utvärderar nya erbjudanden och pilotprojekt. 

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom elkraft eller energi och har några års erfarenhet av försäljning eller projektledning av elsystem / kraftanläggningar för låg & mellanspänning. Du har god kännedom om Holtabs produkter, kunder och produktområden. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv att utveckla Holtab och våra affärer. Som person är du är lösnings- och kundorienterad. Du trivs i en självständig, kreativ och nytänkande roll där du ges möjlighet att ta dig fram även när nästa steg inte är givet. 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort t ex i Tingsryd eller annan ort i Sverige, det finns även möjlighet att jobba viss tid på distans. 

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna försäljningschef Bengt Dahlberg på 070-377 16 40 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30. 

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt men senast den 17 augusti 2022. 

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.