× Close languages

Holtab söker Provningsledare

Holtab söker Provningsledare

Har du erfarenhet inom provning av elektriska komponenter och elkraftsanläggningar? Då erbjuder Holtab en ny roll som Provningsledare.

Arbetsuppgifter

Som provningsledare ansvarar du för att samtliga produkter inom Division Projekt provas och håller rätt kvalitet till kund. Du planerar och resurs säkrar provningsarbetet vilket kan ske med så väl interna som externa resurser. I arbetsuppgifterna ingår även att genomföra provningar och vara stöd till projektledare vid FAT samt att säkerställa att provningsutrustning finns tillgänglig, underhålls och kalibreras. Du vidareutvecklar provningsarbetet inom divisionen och arbetar proaktivt med att bidra till utveckling av medarbetare och produkter samt förebyggande med att förstärka processen.

Om dig

Vi söker dig som har elkraftsutbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet. Du har arbetat med provning av elektriska komponenter och elkraftsanläggningar och har erfarenhet av felsökning. Du har god kännedom om branschens krav och föreskrifter och om låg- och mellanspänningsställverk, transformatorer, LS-system, reläskydd och kontrollutrustning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att planera både ditt eget och andras arbete. Du är kommunikativ och har en god förmåga att arbetsleda utan att vara chef.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering på vårt huvudkontor i Tingsryd. Det finns möjlighet att jobba viss del på distans, kanske från hemmet eller vårt kontor i Växjö.

När du börjar hos oss kommer du att få en grundlig introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna, produkter och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling samt möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö där du själv får vara med och påverka din vardag.

Vill du veta mer och ansöka?

Kontakta gärna rekryterande chef Michael Fohlin på telefon 070-326 46 18  eller personalchef Pernilla Sundén på 070-148 00 30.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 31 oktober 2021.

 

Välkommen med din ansökan!

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.