× Close languages

Holtab söker Projektledare

Holtab söker Projektledare

Drivs du av att skapa nya affärsmöjligheter inom elkraftsområdet? Gillar du att jobba strukturerat med ett starkt driv för affären och kunden? Vi stärker nu upp vår projektavdelning där fokus kommer att ligga på att hantera våra mellanstora affärsprojekt, L-order. 

Arbetsuppgifter

I rollen tar du över efter att affären slutits och du blir då en viktig länk mellan kunden och olika funktioner inom företaget. Du hanterar frågor och ändringar såväl internt som externt och agerar som bollplank mot produktionen och övriga funktioner. Du ansvarar för hela kedjan från order till färdigställt åtagande och slutfakturering. Oftast slutar ditt åtagande vid leverans av produkt till kund men även hantering och koordinering av siteåtagande kan förekomma. 

I nära samarbete med övriga funktioner på företaget ser du till att produkterna levereras i tid, med kvalitet och med god lönsamhet. Du äger dialogen såväl externt som internt och bygger långsiktiga relationer på vägen. Slutkunderna finns främst i Sverige men leveranser till övriga nordiska länder förekommer. 

Om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har en utbildning inom el och har erfarenhet inom elkraftsområdet, till exempel inom låg- och mellanspänningsställverk samt transformatorer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; att du är noggrann, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har ett ekonomiskt tänk samtidigt som du sätter kunden i fokus. På Holtab gillar vi att arbeta tillsammans och därför behöver du vara duktig på att kommunicera, samarbeta i team och skapa goda relationer. Att ordning och reda är din grej hjälper både dig och projekten att lyckas. 

Det här kan vi erbjuda dig

Du kommer att tillhöra ett gäng drivna, engagerade och glada kollegor som brinner för värdeskapande lösningar. Vår värdegrund kunskap, service och samarbete genomsyrar vår verksamhet och alla bidrar till detta genom engagemang och kunskapsutbyte. Inom Holtab finns stora utvecklingsmöjligheter i en kreativ miljö med kort beslutsvägar. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd och med möjlighet att jobba viss tid på distans. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. 

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten kontaktas rekryterande chef Michael Fohlin på telefon 070-326 46 18 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se
Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast 26 juni 2022.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster