× Close languages

Holtab söker projektadministratör

Holtab söker projektadministratör

Föredrar du att vara spindeln i nätet och hantera många ärenden samtidigt? Är du strukturerad och gillar att arbeta i ett företag där det händer mycket? Då har Holtab tjänsten för dig! Vi fortsätter att expandera och nu har du möjlighet att bli vår nya projektadministratör inom division projekt. 

Arbetsuppgifter

Holtab är ett framåtriktat industriföretag som utvecklar och levererar kundanpassade elkraftslösningar, till exempel ställverksanläggningar inom låg- och mellanspänning, transformatorstationer och teknikhus. Inom vår projektorganisation vill vi bli mer effektiva och fortsätta arbetet med att standardisera administrativa uppgifter och därför utökar vi nu med ytterligare en projektadministratör. 

Du kommer jobba i nära samarbete med projektledare, konstruktörer och produktion. Vi har en projektadministratör idag vilket innebär att ni kommer vara två som jobbar tillsammans och kan stötta varandra. Arbetsuppgifterna är varierande, till exempel planering, hantering av dokument och ritningar, materialbeställning samt att utföra justeringar, ändringar och tillägg i projekt och affärssystem. Våra projektadministratörer fungerar även som en stödjande funktion till övriga avdelningar inom Holtab och vi ser dem som en kunskapsbank för att bygga en organisation för tillväxt och stabilitet. 

Om dig

För att lyckas i rollen önskar vi att du är gymnasieutbildad samt har erfarenhet från en liknande tjänst. Du är bekväm med att använda Microsoft 365 som stöd i ditt arbete och är du dessutom rutinerad i något affärssystem är det meriterande. Vi jobbar i Navision och vår nya projektadministratör kommer få en ordentlig introduktion i systemet. 

På Holtab gillar vi att arbeta tillsammans och därför behöver du vara duktig på att kommunicera, både på svenska och engelska i såväl tal som skrift samt ha en god förmåga att arbeta både enskilt och i team. Vi ser gärna att du är resultatinriktad, noggrann och driven. 

Det här kan vi erbjuda dig
Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd och med möjlighet att jobba viss tid på distans. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. 

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten kontaktas rekryterande chef Michael Fohlin på 070-326 46 18 eller personalchef Pernilla Sundén på 070-148 00 30. 

Ansök via holtab.se
Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast 26 juni 2022. 

Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster