× Close languages

Holtab söker produktionstekniker inom Division Projekt

Holtab söker produktionstekniker inom Division Projekt

Gillar du förbättringsarbete och verksamhetsutveckling? Då har Holtab tjänsten för dig då vi nu söker en driven produktionstekniker för att leda det produktionstekniska arbetet.  

Arbetsuppgifter

Rollen är både operativ och strategisk, dina fokusområden är förbättringsarbete, kvalité, utveckling av vårt 5S-arbete och arbetsprocesser. Detta innebär att löpande driva och följa upp det kontinuerliga systematiska förändrings- och förbättringsarbetet. Du kommer att driva 5S arbetet inom divisionen och vara stöd och coach till såväl medarbetare som chefer i deras kontinuerliga förbättringsarbete. Förutom produktionstekniska frågor blir du en naturlig spelare i företagsövergripande förbättringsarbete. Du kommer att arbeta i en stimulerande och utmanande miljö med många kompetenta kollegor runt omkring dig. 

Vi erbjuder ett stort eget ansvar och goda möjligheter till personlig utveckling i en stimulerande arbetsmiljö där du själv får vara med och påverka din vardag.                                                                                                    

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning kvalitet, industriell ekonomi eller produktionsteknik. Utöver din utbildning har du några års erfarenhet av produktionsteknik, förbättringsarbete eller verksamhetsutveckling gärna enligt LEAN- och 5S-processer. 

Vi värdesätter dina erfarenheter men allra viktigast är dina personliga egenskaper. Du är en självgående lagspelare som är bekväma i en drivande roll och trivs i produktionsmiljön. Du har en god analytiska förmåga och är kommunikativ samt genuint intresserad av att vara med och bidra till Holtabs fortsatta utveckling och tillväxt.  

Det här kan vi erbjuda dig

Du blir vår första produktionstekniker inom divisionen, för Dig med erfarenhet dukas här upp ett smörgåsbord med stora möjligheter att både forma och utveckla rollen samt stor påverkanskraft på arbetssätt, strukturer och genomförande.  

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna divisionschef Michael Fohlin på 070 326 46 18 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30. 

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt men senast 8 augusti 2022. Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.