× Close languages

Holtab söker montör

Holtab söker montör

Vill du arbeta i ett framgångsrikt industriföretag? Då har Holtab jobbet för dig. Vi är i ett expansivt skede och behöver fler medarbetare till vår produktion.

Arbetsbeskrivning

Som montör på Holtab arbetar du med montering av mekaniska komponenter i Holtabs produkter. Du kommer även att arbeta med kapning och stansning av skenor samt pressning av kablar. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker

Vi vänder oss både till dig som nyligen blivit klar med din verkstadsutbildning och till dig som är erfaren montör. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är händig, noggrann, och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Det här erbjuder vi dig

Tjänsten är inledningsvis en visstidsanställning med placeringsort i Tingsryd.

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor. Genom att bland annat bidra med förnybar energi och vara energieffektiva samt aktivt arbeta med att locka fler kvinnor till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra. 

Vill du veta mer

Om du har frågor om Holtab eller rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterande chef Johan Ekström på mail johan.ekstrom@holtab.se eller via telefon på 072-555 50 81. Du kan också kontakta personalchef Pernilla Sundén via mail pernilla.sunden@holtab.se eller via telefon på 070-148 00 30.

Ansök
Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval, ansök därför så snart som möjligt men senast den 8 augusti 2021.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster