× Close languages

Holtab söker Montör av prefabricerade modulhus

Holtab söker Montör av prefabricerade modulhus

Vill du bygga modulhus i en modern inomhusmiljö, då har vi jobbet för dig? Holtab expanderar och söker nu ytterligare montörer av prefabricerade modulhus till vår produktionsenhet i Tingsryd.

Om jobbet

Som montör inom vår modulhusproduktion jobbar du i en ren och fräsch industriell inomhusmiljö, i ljusa och trevliga lokaler med en väl anpassad maskinpark för bästa förutsättningar. Du kommer att ingå i ett team av ca 5 personer med varierande arbetsuppgifter.

Arbetet består av att montera modulhus från grunden efter redan framarbetade ritningar. Grunden till husen består antingen av ett stålramverk alt. prefabricerat betongfundament där man monterar konstruktioner såsom plåtdetaljer, stålbalkar, golv, väggpaneler och tak. Det dagliga arbetet består främst av montering, men viss bearbetning förekommer.

Om dig

Vi söker både dig som har erfarenhet av husbyggnation/byggnadssmide, komplexare montering eller likvärdigt, samt dig som nyligen gått ut en utbildning inom bygg. Du är praktiskt lagd och van att hantera handmaskiner. Du kan läsa ritningar och har en fysik som möjliggör varierade arbetsställningar.

För att trivas i tjänsten är du lösningsfokuserad, samarbetsvillig samt driven och effektiv i ditt arbete.

Det här kan vi erbjuda dig

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Holtab erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din roll.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Michaela Pulkkinen på telefon 0477-550 63 eller personalchef Pernilla Sundén på 070 1480030.

Ansök

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt, men senast 20 november 2021.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.