× Close languages

Holtab söker Ledande Elmontör

Holtab söker Ledande Elmontör

Jobbar du som elmontör och känner att det är dags för en ny utmaning? 

Våra projektaffärer ökar och vi ser nu behov av att tillsätta ytterligare ledande elmontör till avdelningen Lågspänning projekt.  

Arbetsbeskrivning:

Som ledande elmontör arbetsleder du arbetsgrupper bestående av en eller flera montörer. Genom ditt lösningsorienterade och proaktiva arbetssätt ser du till att det dagliga arbetet kan utföras så störningsfritt om möjligt. Du bidrar till att slutprodukten är klar i tid, med rätt kvalité och inom kostnadsramarna.  Du utför även montering av mekaniska och elektriska komponenter i Holtabs produkter och lågspänningsställverk.

Du har inget personalansvar och arbetar i första hand som ledande elmontör i andra hand som montör

 

Vem vi söker:

Vi vill att du som söker har el utbildning på gymnasienivå och arbetslivserfarenhet inom el. Du har kunskap om krets- och enlinjeschema. Kompetens inom modulsystem och ställverkskomponenter är meriterande. Du är noggrann och lösningsfokuserad. Som person har du lätt att samarbete och skapa förtroende samt har en god förmåga att prioritera.  

 

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.


Vill du veta mer

Kontakta Ola Rosberg 073-1451218

 

Ansök:

Välkommen med din ansökan till oss senast 4 december 2020.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag passerat.

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.