× Close languages

Holtab söker Ledande Elmontör

Holtab söker Ledande Elmontör

Jobbar du som elmontör och känner att det är dags för en ny utmaning? Vår projektaffär ökar och vi ser nu att vi är i behov av att tillsätta fler ledande elmontörer.

Arbetsuppgifter

Vår projektproduktion är uppdelad på låg- och högspänningsmontage och vi behöver ledande elmontörer till båda avdelningarna. Som ledande elmontör arbetsleder du arbetsgrupper bestående av en eller flera montörer. Genom ditt lösningsorienterade och proaktiva arbetssätt ser du till att det dagliga arbetet kan utföras så störningsfritt om möjligt. Du bidrar till att slutprodukten är klar i tid, med rätt kvalité och inom kostnadsramarna. Du utför även montering av elektriska och mekaniska komponenter.

Personalansvaret ligger på gruppchefen och du arbetar i första hand som ledande elmontör och i andra hand som montör.

Om dig

Vi vill att du som söker har elutbildning på gymnasienivå och arbetslivserfarenhet inom el. Du har kunskap om krets- och enlinjeschema. Kompetens inom modulsystem och låg- och högspänningsställverk är meriterande. Du är noggrann och lösningsfokuserad och som person har du lätt för att samarbete och skapa förtroende samt har en god förmåga att prioritera.  

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer och ansöka?

Kontakta gruppcheferna för låg- respektive högspänningsproduktionen om du har frågor, du når Ola Rosberg på telefon 073-145 12 18 och Michaela Pulkkinen på telefon 073-421 11 31.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 10 oktober 2021.

Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.