× Close languages

Holtab söker Konstruktör

Holtab söker Konstruktör

Vi fortsätter att expandera och utökar nu vår produktutvecklingsavdelning med ytterligare en konstruktör inom mekanik. Som konstruktör av våra produkter och byggnader får du en omväxlande roll som spänner över olika material och teknikområden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör arbetar du med kundanpassning och nykonstruktion av teknikhus och transformatorstationer samt tillhörande underlag, instruktioner och artiklar. Du säkerställer produkternas tekniska funktion, elsäkerhet och kvalitet. Du och dina kollegor driver kontinuerligt förbättringsarbete så som produktvård, kostnadsreducering och kvalitetsförbättring. I rollen ingår även att agera som teknisk support mot säljare, projektledare och i produktionen.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning t ex inom mekanik eller bygg där du fått möjlighet att prova på konstruktion med 3D Cad program. Vi vänder oss både till dig som har några års erfarenhet av konstruktionsarbete och dig som nyligen avslutat din utbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du har en stor vilja och förmåga att lära dig Holtabs produkter och intresse av ny teknik. Du har lätt att kommunicera och samarbeta med olika funktioner inom företaget. Du gillar att självständigt hantera flera parallella uppgifter samtidigt med fokus på deadlines. Vi arbetar med ”frihet under ansvar” där du ansvarar för konstruktionen.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och teamet. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.


Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Peter Borgström på telefon 070-575 07 80 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast 8 augusti 2021.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster