× Close languages

Holtab söker inköpsadministratör

Holtab söker inköpsadministratör

Vill du ha ett arbete inom inköp med möjlighet till utveckling? Holtab erbjuder nu en roll som inköpsadministratör med möjlighet att växa in i en operativ inköpsroll. 

Arbetsuppgifter

Som inköpsadministratör ingår du i ett team om åtta medarbetare på inköpsavdelningen. Du kommer framför allt att arbeta med att ta emot och kontrollera orderkännande samt ansvara för leveransbevakning. På sikt ser vi att du växer in i en roll som operativ inköpare och att arbetsuppgifterna därmed breddas. 

Om Dig

Vi ser gärna att du som söker har en ekonomisk gymnasieutbildning eller en eftergymnasial utbildning inom inköp och att du arbetet i en liknande tjänst. Du är bekväm med att använda Office-programmen som stöd i ditt arbete och om du dessutom arbetat i något affärssystem är det en merit. Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och strukturerad vilket medför att du kan hantera parallella arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att arbete såväl enskilt som i grupp.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd med möjlighet att jobba viss tid på distans. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. 

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta TF inköpschef Bengt Dahlberg på telefon 070-377 16 40 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 31 maj 2022. 

Välkommen med din ansökan! Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.