× Close languages

Holtab söker inköpare ‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Holtab söker inköpare ‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Holtab erbjuder nu en omväxlande roll som  inköpare där du får möjlighet att arbeta såväl operativt som strategiskt.  

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpare ansvarar du för alla inköpsaktiviteter kopplat till ditt sortiment. Du kommer att arbeta såväl operativt med att verkställa och följa upp inköp, som strategiskt med upphandling och förhandling samt optimering av inköpsparametrar. I rollen ingår att identifiera kostnadsbesparings- eller värdeförbättringsprojekt och att säkerställa långsiktiga ramavtal och relationer med leverantörer. Samt även långsiktigt strategiskt arbete där du behöver ha omvärldskoll på ditt segment, potentiella leverantörer och utvecklingen på marknaden vad gäller prisbild och utbud.

Om dig

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom till exempel Supply Chain och erfarenhet av inköpsarbete i ett producerande företag gärna avseende el-komponenter och produkter  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är kommunikativ och har en analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du gillar att självständigt prioritera och hantera flera parallella uppgifter. Du uppskattar även att ingå i ett team samtidigt som du har ett eget ansvarsområde.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna TF inköpschef Bengt Dahlberg telefon 070-377 16 40 eller Personalchef Pernilla Sundén, 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 20 maj 2022.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.