× Close languages

Holtab söker HR-generalist

Holtab söker HR-generalist

Har du några års erfarenhet av HR-arbete och vill utvecklas vidare inom HR-området? Har du förmågan att hantera en stor bredd av arbetsuppgifter och arbeta självständigt? Älskar du att arbeta med människor och HR? Då kommer du att trivas i rollen som HR-generalist på Holtab.

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra.

För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra.

 

Om jobbet
Vi erbjuder en intressant och utvecklande roll där du får arbeta självständigt med stor frihet på ett spännande företag med goda framtidsutsikter och trevliga kollegor. HR-arbetet på Holtab handlar dels om att följa de rutiner och processer som finns inom HR men också om att vara med och jobba för att vi kan attrahera, utveckla och behålla vår personal.

 

Som HR-generalist hos oss kommer du bland annat att arbeta med:

  • Stötta Holtabs chefer i personalrelaterade ärenden
  • Driva lönerevisioner och göra lönekartläggning
  • Hantera facklig samverkan, fackliga förhandlingar och arbetsrättsliga ärenden
  • Ansvara för rekryteringsprocessen och stötta chefer i rekryteringar
  • Arbeta med hälsa och rehabilitering
  • Utveckla policys och rutiner
  • Driva definierade HR-projekt
  • Utveckla vårt arbete inom Employer Branding

 

Några av de HR-projekt som redan är definierade och som du kommer att få driva är att upprätta en plan för hur Holtab kan öka mångfalden av anställda samt arbeta med Talent Management så att vi kan identifiera medarbetare med ledarpotential och arbeta fram hur vi på ett framgångsrikt sätt kan utveckla kompetensen hos våra medarbetare.

 

Om dig

Du som söker bör ha PA-utbildning på högskola eller likvärdig utbildning. Du har varit ute i arbetslivet i några år och arbetat i en eller flera roller som omfattar en viss bredd av HR-frågor. Vi ser med fördel att du har arbetat med rekrytering och arbetsrättsliga frågor kopplat till kollektivavtal.

 

Det finns flera kompetenser och förmågor som är viktiga för att lyckas bra i rollen som HR-generalist. Rollen är bred och omfattar många olika slags arbetsuppgifter som gör att du behöver vara lite av en tusenkonstnär. Strukturerings- och prioriteringsförmåga, lyhördhet, samarbetsvillighet och god kommunikativ förmåga är några av de kompetenser och förmågor vi söker hos dig. Men viktigast av allt är att du med stort engagemang och driv för HR vill göra skillnad och bidra till att Holtab fortsatt är ett framgångsrikt företag och en attraktiv arbetsgivare.

 

 

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna HR-generalist Charlotte Gustafsson, tel 0477-550 38, e-post charlotte.gustafsson@holtab.se, eller VD Patrik Persson, tel 0477-500 04, e-post patrik.persson@holtab.se. 


Vill du veta mer om hur det är att jobba på Holtab? Läs om dina blivande kollegor på https://www.holtab.se/taggar/jobbapaholtab/

 

Din ansökan
Din ansökan önskar vi få senast 2020-02-02. Urval kommer att ske löpande så sök tjänsten så snart som möjligt.

 

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.