× Close languages

Holtab söker gruppchef till nyetablerad produktionsenhet i Lidhult

Holtab söker gruppchef till nyetablerad produktionsenhet i Lidhult

Vill du vara med och driva arbetet med att skapa hållbara lösningar inom kraftöverföring? Lockas du av att göra skillnad och önskar vara en nyckelroll hos en av Sveriges ledande leverantörer av lösningar till kraftförsörjning? Då erbjuder Holtab nu en omväxlande roll som gruppchef där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter

Som gruppchef för vår nya produktionsenhet, Produktion Lidhult, kommer du att arbeta både taktiskt och operativt genom att leda det dagliga arbetet på siten. Detta omfattar såväl montering av nätstationer i betong som logistik och materialhantering. Om så krävs hugger du i och hjälper till i det operativa arbetet, till exempel med montering, provning eller logistik.

I ditt uppdrag ingår att tillsammans med teamet säkerställa leverans i enlighet med tidplan och kvalitetskrav. I rollen ingår även att driva förbättrings- och effektiviseringsarbetet på siten samt att coacha och utveckla medarbetarna. På huvudkontoret i Tingsryd finns stödfunktioner som till exempel planering, konstruktion och produktionsteknik.

Holtabs fabriksproduktion är indelad i två divisioner, produkt och projekt, och rollen som gruppchef inom Produktion Lidhult ingår i division produkt. Du rapporterar direkt till divisionschefen och har flera gruppchefskollegor i Tingsryd.

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom el eller logistik på gymnasienivå och har arbetat med montage och installation av elektriska komponenter alternativt inom logistik. Du är bekväm i en ledande befattning och har erfarenhet av förändringsarbete och personalledning. Du är insatt i både arbetsmiljö och arbetsrättsliga frågor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är driven, självständig och kommunikativ samt har ett coachande ledarskap.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Lidhult. Tjänsteresor till Tingsryd förekommer då Holtabs huvudkontor ligger där.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Peder Johannisson på telefon 070-528 99 35 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 1 augusti 2021.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster