× Close languages

Holtab söker gruppchef till lågspänningsproduktionen i Tingsryd

Holtab söker gruppchef till lågspänningsproduktionen i Tingsryd

Vill du vara med och driva arbetet med att skapa hållbara lösningar inom kraftöverföring? Lockas du av att göra skillnad och önskar vara en nyckelroll hos en av Sveriges ledande leverantörer av lösningar till kraftförsörjning? Då erbjuder Holtab den omväxlande rollen som gruppchef inom lågspänningsproduktionen där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter

Som gruppchef för lågspänningssproduktionen inom division produkt kommer du att arbeta både taktiskt och operativt genom att leda det dagliga arbetet inom avdelningen.

I ditt uppdrag ingår att tillsammans med teamet säkerställa leverans i enlighet med tidplan och kvalitetskrav. I rollen ingår även att driva förbättrings- och effektiviseringsarbetet inom avdelningen samt att coacha och utveckla medarbetarna. Arbetet sker med hjälp av stödfunktioner som till exempel planering och produktionsteknik.

Holtabs fabriksproduktion är indelad i två divisioner, produkt och projekt, och i rollen som gruppchef inom division produkt rapporterar du direkt till divisionschefen och har flera gruppchefskollegor inom företaget. Som gruppchef och ledare är du en förebild och anser att våra ledord kunskap, service, samarbete är viktiga byggstenar.

Om dig

Vi söker dig som är bekväm i en ledande befattning och har erfarenhet av förändringsarbete och personalledning inom produktion. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning inom t ex el och en praktisk erfarenhet från produktionsarbete t ex installation av elektriska komponenter. Du är insatt i både arbetsmiljö och arbetsrättsliga frågor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är en kommunikativ och coachande ledare med ett eget driv och har en god förmåga att få med dig medarbetarna. 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Tingsryd. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Peder Johannisson på telefon 070-528 99 35 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se 

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 20 oktober 2021.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.