× Close languages

Holtab söker gruppchef till elkonstruktion‬‬

Holtab söker gruppchef till elkonstruktion‬‬

Vill du ha en roll som ger dig möjlighet att jobba som ledare utan att släppa tekniken? Då har Holtab rätt tjänst för dig. Vi kan erbjuda dig en roll som gruppchef för elkonstruktion inom Division projekt.

Arbetsuppgifter
Som gruppchef för elkonstruktion inom Division projekt ansvarar du för att leda och utveckla avdelningen med dess medarbetare och processer. Du tar fram och följer upp verksamhetsplan, budget och mätetal som styr mot företagets övergripande mål. Du har fullt personalansvar vilket bland annat innebär rekrytering och resurssäkring, utveckling och lönesättning samt ansvar för att arbetsmiljö och arbetsrättsliga regler följs. Du rapporterar direkt till divisionschefen och ingår i divisionens ledningsgrupp.

Inom avdelningen elkonstruktion finns rollerna elkonstruktörer, projektadministration och provningsledare. Inledningsvis kräver rollen att du jobbar både strategiskt och operativt då Holtab befinner sig i en stark tillväxtfas. Detta innebär att du tillfälligt kan behöva stötta de befintliga resurserna i operativt arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning, rimligen inom el, teknik eller maskin, alternativt motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll och har kunskap om elkonstruktion eller provning inom elkraftsbranschen och därigenom har kännedom kring branschens krav och föreskrifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är analytisk, strukturerad och kvalitetsfokuserad. Du trivs i en ledande befattning där du får möjlighet att bidra till avdelningens och medarbetarnas utvecklig. Teknik intresserar dig och du håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd med möjlighet att jobba viss tid på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Michael Fohlin på telefon 070-326 46 18 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 7 november 2021.

Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.