× Close languages

Holtab söker godsmottagare

Holtab söker godsmottagare

Jobbar du inom lager och logistik idag men känner att det är dags för en ny utmaning? Då kanske du är Holtabs nya medarbetare. Just nu erbjuder vi en omväxlande roll som godsmottagare inom vår inköps- och logistikavdelning i Tingsryd.

Arbetsuppgifter

Som godsmottagare tillhör du logistikavdelning där ni tillsammans ansvarar för materialflödet till och från samt inom Holtab. Till större del kommer du att hantera och lagerlägga inkommande gods. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta emot, packa upp och gör visuell kontroll av godset samt stämma av mot beställning. Du märker upp godset och ser till att det levereras till rätt lagerplats. Inom logistikavdelningen hjälps vi åt, vilket innebär att du vid behov kan behöva hjälpa till med till exempel truckkörning och materialhantering och att de i sin tur hjälper dig.    

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har gymnasieutbildning och erfarenhet från likande roll samt truckkort nivå B1-B2. Du är van vid att arbeta i affärssystemet Navision. Vi lägget stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann och lösningsfokuserad. Du gillar att samarbeta och är flexibel.  

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du både utom- och inomhus med väl anpassade maskiner för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer och ansöka?

Om du har frågor, kontaktar du vår Logistikchef Dejan Golic på telefon 070-885 18 60 eller vår personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 20 november 2021.

Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.