× Close languages

Holtab söker försäljningsingenjör

Holtab söker försäljningsingenjör

Vi fortsätter att expandera och söker nu ytterligare en säljare inom Industrisegmentet.

Som Försäljningsingenjör på Holtab är ditt uppdrag att bearbeta marknaden på ett proaktivt sätt. Du upprätthåller goda kundrelationer och bearbetar nya kunder i Sverige. 

Dina arbetsuppgifter


På ett kompetensinriktat och konsulterande sätt hjälper du våra kunder inom Industri och Bygg att ta fram skräddarsydda lösningar såväl som standardlösningar för kraftöverföring utifrån kundens behov. Du ser till så att hela ordern och säljprocessen fullföljs och dokumenteras affärsmässigt och utför till viss del administrativt arbete kopplat till detta.

Du kommer att tillhöra ett drivet och kompetent team, som alla jobbar med rådgivande teknisk försäljning inom våra olika affärssegment. Arbetet sker dessutom i nära samarbete med andra funktioner inom företaget

Vårt huvudkontor finns i Tingsryd och vi har försäljningskontor i Kungsbacka, Skärhamn Malmö, Mönsterås, Örebro och Örnsköldsvik. Vi stärker nu upp säljteamet med ytterligare en säljare som förslagsvis utgår från Norrland. Du arbetar från kontorshotell i närheten av hemorten.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och affärsorienterad säljare, projektledare eller konsult inom elkraftsbranschen. Du har erfarenhet av ny- och/eller ombyggnationer av kraftanläggningar för låg- och mellanspänning och är van att hantera förfrågningar, tekniska dokument och kravspecifikationer. Din utbildning är på högskolenivå inom elkraftsområdet, eller motsvarande kompetens. Erfarenhet av förhandlingar, avtal och priskalkyler är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv att utveckla Holtab och våra affärer. Som person drivs du av att göra affärer och är intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde för att bidra till företagets gemensamma mål. Du är strukturerad, och du har en god förmåga att navigera mellan såväl tekniska detaljer som helhetslösningar. Du skapar förtroende hos kunder och har lätt för att sätta dig in deras verksamhet tack vare din tekniska kompetens. Du trivs i en roll där du ges möjlighet till att ta stort ansvar och att jobba självständigt under frihet.

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten kontakta försäljningschef Andreas Thern, tel 0477-550 05, e-post andreas.thern@holtab.se. 


Din ansökan


Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt, men senast 14 augusti 2021

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster