× Close languages

Holtab söker en teknisk specialist till utvecklingsavdelningen

Holtab söker en teknisk specialist till utvecklingsavdelningen

Holtab fortsätter att expandera och nu ska vi utöka vår utvecklingsavdelning. Gillar du att arbeta med flera olika projekt samtidigt? Drivs du av att lösa komplexa tekniska frågor? Då har vi tjänsten för dig! Vi erbjuder en koordinerande roll som teknisk specialist i ett stabilt och växande företag.

Dina arbetsuppgifter

Som en del av Holtabs utvecklingsavdelningen agerar du som teknisk specialist gentemot olika funktioner inom företaget så att kundkrav, standarder och normer efterföljs vid offert och leverans till kund. Du kommer vara delaktig i arbetet med att säkerställa elsäkerheten i våra produkter.

Du gör förstudier, tar fram tekniska specifikationer och beslutsunderlag till olika utvecklingsprojekt. I rollen ingår även att ta fram tekniska beskrivningar av företagets produkter samt delta vid provningar av dessa produkter. Du är både ett internt och externt stöd. Internt stöttar du funktioner som konstruktion, inköp, försäljning, produktion samt kvalitet och externt medverkar du vid kund- och leverantörskontakter. I rollen som teknisk support har du även möjlighet att initiera och driva förbättringsprojekt.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom el eller mekanik med grundläggande el kunskaper. Vi vänder oss både till dig som nyligen avslutat din utbildning och dig som har några års erfarenhet från en teknisk roll i en tillverkande industri.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är en positiv och utåtriktad person med ett stort tekniskt intresse. Du har förmåga att självständigt hitta information, analysera och lösa komplexa tekniska frågor. Du gillar att arbeta under eget ansvar och bidra med din kunskap gentemot andra funktioner.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och teamet. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Peter Borgström på telefon 070-575 07 80 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast 8 augusti 2022.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster