× Close languages

Holtab söker Elmontör

Holtab söker Elmontör

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Då är Holtab företaget för dig! Då vi är i en expansiv fas söker vi kontinuerligt elmontörer, vi vänder oss både till dig som nyligen gått en elutbildning och dig som har några års erfarenhet från liknande arbete.

Arbetsbeskrivning:

Som elmontör monterar och installerar du komponenter elektriskt och mekaniskt. Vi har flera avdelningar med olika inriktningar och utvecklingsmöjligheter, arbetet kan ske både individuellt och i team. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-, enlinjeschema- och kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker:

Vi vänder oss både till dig som nyss blivit klar med din gymnasieutbildning inom el och dig med några års erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Produkter och affärsområden:

Holtab säljer och tillverkar produkter till kunder i Sverige, Danmark och Finland inom Energi, Industri & Infrastrukturområden. Vår produktportfölj består av nät- & fördelningsstationer, teknikhus, ställverk, styr- & kontrollskåp, centraler, batterisystem etc. All tillverkning och elinstallationer sker i vår fabrik i Tingsryd. Vi har en stabil och trogen kundbas men ser en stor ökning och hög efterfrågan på produkter till Förnybar Energi (sol & vind) och e-Mobility (laddinfrastuktur).

Det här erbjuder vi dig:

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Vi tillämpar även flextid i vår produktion vilket innebär att du t ex kan välja om du vill börja eller sluta tidigt.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, genom att bl a bidra med förnybar energi och vara energieffektiva samt aktivt arbete med att locka fler tjejer till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra. 

Vill du veta mer:

Om du har frågor om rollen kontaktar du någon av de rekryterande cheferna:

  • Ola Rosberg (Lågspänning Projekt) på telefon 073 145 12 18
  • John Johansson (Högspänning Produkt) på telefon 070 288 21 32

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du:

  • HR Martina Karlsson på telefon på 073 140 11 84

Ansök via Holtab.se:

Välkommen med din ansökan till oss senast 31 december 2022.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.