× Close languages

Holtab söker Elkonstruktörer ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Holtab söker Elkonstruktörer ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Holtab växer och söker fler duktiga elkonstruktörer. Vi vänder oss både till dig som nyligen gått ut en elutbildning på högskolenivå och dig som har flerårig erfarenhet av liknande roll.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta med elkonstruktion till olika produkter och projekt som tillverkas i vår fabrik. Det förekommer även anläggningskonstruktioner inom vissa projekt. Du arbetar med elkonstruktion, som bland annat innehåller låg- och mellanspänningsställverk, transformatorer, relä- och kontrollutrustning, LS-system samt larm och övervakning. 

Dina underlag kommer från säljare eller projektledare och du bidrar till att kvalitetssäkra ordern samt säkerställa kundens förväntan. Konstruktionsritningarna är en del av bygghandlingen och underlag för våra kollegor i produktionen. Efter produktionen uppdateras ritningarna till relationshandling som är en del av slutdokumentationen i samband med leverans till kund. 

Våra elkonstruktörer arbetar i nära samarbete med bland andra säljare, affärsstöd, projektledare och personalen i produktionen. Förutom konstruktionsarbetet agerar du även som tekniskt stöd. En viktig del i rollen handlar om att möta framtidens behov av lösningar för kraftöverföring, till exempel smarta elnät. Du bistår därför våra säljare i kundrelationer och företräder företaget i tekniska frågor. 

Inom division projekt ser vi gärna att våra elkonstruktörer deltar i vissa provningar som en del i den fortsatta utvecklingen. Med tiden finns även möjlighet att stiga in i en kombinerad gruppledarroll. 

Om dig

Vi söker dig som har elutbildning på högskolenivå. Om du dessutom har erfarenhet av elkonstruktion i ett producerande företag eller mot entreprenadbranschen är det en merit. Fördelen med våra elkonstruktörstjänster är att de passar både dig som är nyutbildad och du som har erfarenhet från en liknande roll. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en god förmåga att prioritera och därmed hantera parallella projekt. Du gillar att samarbeta och har lätt för att kommunicera. Teknik intresserar dig och du håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område. 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd med möjlighet att jobba viss tid på distans. 

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chefer Arne Tinggren (division produkt) på telefon 070-155 07 51 eller Michael Fohlin (division projekt) på telefon 070-326 46 18 alternativ personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30. 

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.