× Close languages

Holtab söker Elkonstruktör‬

Holtab söker Elkonstruktör‬

Vill du arbeta i ett expanderande företag? Då erbjuder Holtab dig en omväxlande roll som Elkonstruktör inom vår projektdivision då vi behöver fler elkonstruktörer hos oss.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med avancerad konstruktion för elkraftsanläggningar innehållande bland annat låg- och mellanspänningsställverk, transformatorer, relä- och kontrollutrustning, LS-system samt larm, styrning och övervakning. Dina uppdrag kommer från projektledare, och förfrågningsunderlag samt kundspecifika krav är underlag för ditt arbete. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna inom elkonstruktion, projektledare, säljare, affärsstöd, mekkonstruktion och produktion.

 

Konstruktionen resulterar i en bygghandling som senare upprättas till anläggningens slutdokumentation. Du är även delaktig i att säkerställa att rätt material köps hem samt fungerar som tekniskt stöd och support vid frågor under produktionsfasen. Det förekommer även att du som elkonstruktör blir inblandad i provning tillsammans med provningsledare. Detta för att varva teori med praktiskt arbete för egen utveckling men också för att kvalitetssäkra att anläggningens funktion uppfylls.

 

Om dig

Vi söker dig som har en elutbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna med erfarenhet av system och anläggningskonstruktion. Praktisk erfarenhet inom el eller elkraftsbranschen är meriterande. Du har arbetat i 2D cad och känner dig bekväm i Excel. Om du även har erfarenhet av affärssystemet Navision är det en merit. Du är insatt i normer och standarder inom elbranschen.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du kvalitetsfokuserad och har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Du trivs i en roll där du får ta ansvar och samarbeta. Teknik intresserar dig och du håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tills vidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.

Arbetet sker i ett trevligt öppet klimat, uppdragen är varierande och vi jobbar ofta med den senaste tekniken. Arbete sker i nära anslutning till vår produktion med möjligheten att följa hur bygghandlingen växer fram till en slutprodukt och provas innan levererans till kund.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.


Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Michael Fohlin på telefon 070-326 46 18 eller HR, Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30. 


Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt, men senast den 12 februari 2022.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.