× Close languages

Holtab söker elektriker till division projekt ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Holtab söker elektriker till division projekt ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Jobbar du som elektriker idag? Du kanske är på resande fot större delen av tiden men känner att det är dags för nya utmaningar, möjligtvis i en kontrollerad miljö inomhus? Då har Holtab tjänsten för dig! Vi söker kontinuerligt erfarna elektriker till vår projektdivision för arbete inom både låg- och mellanspänning. 

Arbetsuppgifter
Som elektriker hos oss genomför du montering och installation av komponenter i Holtabs produkter och ställverk. Arbetet utförs efter krets-, enlinjeschema och kopplingstabeller, även uppgifter som provning och felsökning ingår i arbetet. Det är variation bland de tekniska komponenterna vi arbetar med vilket innebär att jobbet i sig är omväxlande. Vi både tänker och jobbar innovativt och står därför ofta inför ny teknik och nya arbetsmoment. 

Den ena dagen är inte riktigt den andra lik på Holtab men vi kan försäkra dig om att allt arbete sker i en säker miljö. Genom gott samarbete ser vi till att tillsammans producera och leverera produkter av allra högsta kvalitet. 

Om dig

Vi söker dig som har en elutbildning på minst gymnasienivå samt några års erfarenhet som elektriker eller elmontör. Vi tror att du har god kunskap om krets- och enlinjeschema och har du kompetens inom modulsystem och ställverkskomponenter är det meriterande. 

Givetvis lägger vi en stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta. Är du dessutom förtroendeingivande och har en god förmåga att prioritera finns det stora möjligheter till utveckling inom Holtab. 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd. Vi tar arbetsmiljön på stort allvar och för att skapa de bästa förutsättningarna i vår produktion har vi satsat på ljusa och fräscha lokaler med väl anpassade arbetsverktyg. Vi tillämpar även flextid i vår produktion vilket innebär att du till exempel kan både börja och sluta tidigt. 

När du börjar på Holtab får du en anpassad introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. 

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta någon av de två rekryterande cheferna, Ola Rosberg (lågspänning) på telefon 073-145 12 18 eller Michaela Pulkkinen (mellanspänning) på telefon 073-421 11 31. Du är även välkommen att kontakta HR, Martina Karlsson på telefon 073-140 11 84. 

Ansök via holtab.se

Låter detta intressant för dig ska du absolut skicka in din ansökan till oss. Ansök senast den 31 december 2022Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.