× Close languages

Holtab söker Elektriker/Elmontör

Holtab söker Elektriker/Elmontör

Går du snart ut din gymnasieutbildning inom el och vill arbeta i ett framgångsrikt företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Då har Holtab jobbet för dig. 

Arbetsbeskrivning

Som elmontör monterar och installerar du komponenter elektriskt och mekaniskt . Vi har flera avdelningar med olika inriktningar och utvecklingsmöjligheter, arbetet kan ske både individuellt och i team. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-, enlinjeschema- och kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet. 

Vem vi söker

Vi vänder oss till dig som till sommaren blir klar med din gymnasieutbildning inom el. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta. 

Produkter och affärsområden

Holtab säljer och tillverkar produkter till kunder i Sverige, Danmark och Finland inom Energi, Industri & Infrastrukturområden. Vår produktportfölj består av nät- & fördelningsstationer, teknikhus, ställverk, styr- & kontrollskåp, centraler, batterisystem etc. All tillverkning och elinstallationer sker i vår fabrik i Tingsryd. Vi har en stabil och trogen kundbas men ser en stor ökning och hög efterfrågan på produkter till Förnybar Energi (sol & vind) och e-Mobility (laddinfrastuktur). 

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. 

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, genom att bl a bidra med förnybarenergi och vara energieffektiva samt aktivt arbete med att locka fler tjejer till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Vill du veta mer

Om du har frågor om företaget och denna rekryteringsprocess kontaktar du personalchef Pernilla Sundén via mail pernilla.sunden@holtab.se eller telefon på 070-148 00 30 eller rekryterande chefer Michaela Pulkkinen på telefon 073-421 11 31 eller John Johansson på telefon 070-288 21 32. 

Ansök

Välkommen med din ansökan till oss senast 31 maj 2022.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.