× Close languages

Holtab söker Elektriker/Elmontör till Lidhult

Holtab söker Elektriker/Elmontör till Lidhult

Arbetsbeskrivning

Som elmontör på Holtab monterar och installerar du komponenter både mekaniskt och elektriskt. Elektriskt installationsarbete görs efter krets- och enlinjeschema samt kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker

Vi vänder oss till dig som har en gymnasieutbildning inom el och gärna arbetat med elinstallationer. Du kan läsa och koppla efter krets- och enlinjeschema. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

 

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassad arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, genom att bland annat bidra med förnybarenergi och vara energieffektiva samt aktivt arbeta med att locka fler kvinnor till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra. 

Vill du veta mer

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du personalchef Pernilla Sundén via mail pernilla.sunden@holtab.se eller via telefon på 070-148 00 30. Om du har frågor om rollen kontaktar du rekryterande chef Lars Gedda via mail lars.gedda@holtab.se eller via telefon på 076-761 65 85

Ansök
Vi är nyfikna på dig och gör urval och tillsätter eventuellt tjänsten innan sista ansökningsdag så ansöka så fort som möjligt med senast den 10 oktober 2021.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.