× Close languages

Holtab söker Elektriker/Elmontör till Lidhult

Holtab söker Elektriker/Elmontör till Lidhult

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Då är Holtab företaget för dig! Då vi är i en expansiv fas söker vi elektriker/elmontörer, vi vänder oss både till dig som nyligen gått en elutbildning och dig som har några års erfarenhet från liknande arbete.

Arbetsbeskrivning

Som elmontör på Holtab monterar och installerar du komponenter både mekaniskt och elektriskt. Elektriskt installationsarbete görs efter krets- och enlinjeschema samt kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom el. Vi vänder oss både till dig som nyligen gick ut skolan och dig som arbetat ett tag med elinstallationer. Du kan läsa och koppla efter krets- och enlinjeschema.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Produkter och affärsområden

Holtab säljer och tillverkar elkraftsprodukter till kunder i Sverige, Danmark och Finland inom segmenten Energi, Industri, Infrastruktur och Förnybar energi. Vår produktportfölj består bland annat av nät- och fördelningsstationer, teknikhus, ställverk, styr- och kontrollskåp samt centraler. All tillverkning och elinstallation sker i vår fabrik i Tingsryd och även i fabriken i Lidhult. Vi har en stabil och trogen kundbas och ser en stor ökning och hög efterfrågan på produkter till Förnybar Energi (sol & vind) och e-Mobility (laddinfrastruktur).

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Anställningen är på heltid och inleds som visstidsanställning med stora möjlighet till tillsvidareanställning. Placering i Holtabs produktionsenhet i Lidhult

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, genom att bland annat bidra med förnybarenergi och vara energieffektiva samt aktivt arbeta med att locka fler kvinnor till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra. 

Vill du veta mer

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du HR Martina Karlsson via mail martina.karlsson@holtab.se eller via telefon på 073-140 11 84. Om du har frågor om rollen kontaktar du rekryterande chef Lars Gedda via mail lars.gedda@holtab.se eller via telefon på 076-761 65 85

 Ansök via Holtab.se:

Välkommen med din ansökan till oss senast 1 oktober 2022.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.