× Close languages

Holtab söker Elektriker

Holtab söker Elektriker

Jobbar du som elmontör eller elektriker och känner att det är dags för en ny utmaning?

Holtab fortsätter att expandera och söker erfarna elektriker och elmontörer.

Arbetsbeskrivning:

Som elmontör utför du montering och installation av elkomponenter i Holtabs produkter och ställverk. Arbetet görs efter krets-, enlinjeschema och kopplingstabeller. I arbetsuppgifterna ingår elarbeten och viss felsökning. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vi söker

Vi vill att du som söker har elutbildning på gymnasienivå och har arbetat några år som elektriker eller elmontör.  Du har god kunskap om krets- och enlinjeschema. Kompetens inom modulsystem, ställverkskomponenter och provning är meriterande. Du är noggrann och lösningsfokuserad. Som person har du lätt att samarbete och skapa förtroende samt har en god förmåga att prioritera.  

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du inomhus i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsredskap. Arbetet sker i team med skiftande sammansättning. Din anställning inleds med en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din framtida yrkesroll.

Vill du veta mer

Kontakta våra gruppchefer inom division projekt Ola Rosberg 073-145 12 18 och Michaela Pulkkinen 073-421 11 31 eller våra gruppchefer inom division produkt John Johansson 070-288 21 32 och Bengt Svensson 070-484 27 89. 

Ansök:

Välkommen med din ansökan till oss senast 18 februari 2021

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag passerat.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.