× Close languages

Holtab söker elektriker

Holtab söker elektriker

Är du elektriker med några års erfarenhet av elinstallation eller elkraftbranschen? Då erbjuder Holtab ett omväxlande arbete i moderna produktionslokaler.

Holtab växer och vi söker nu elektriker och elmontörer till vår produktion i Tingsryd.


Om jobbet

Du utfört el- och mekaniskt montage i prefabricerade byggnader såsom fördelningsstationer, teknikhus och ställverksbyggnader, efter ritningar och scheman. Produkterna är skräddarsydda lösningar helt efter kundens behov och önskemål. 

Arbetsuppgifterna är varierande och arbetet sker inomhus i våra moderna och trevliga produktionslokaler. I rollen ingår du i en avdelning på ca 20 personer som arbetar med nyinstallationer i inomhusbetjänade stationer där kvalitet och kundfokus är högt prioriterade.  

I rollen som ledande elmontör ingår arbetsledning och se till att det dagliga arbetet kan utföras störningsfritt och så effektivt som möjligt.

 

Din profil
Vi söker dig som har en el-utbildning på gymnasienivå eller likvärdigt samt några års erfarenhet inom el- eller elkraftsbranschen. 

För att trivas på Holtab och med vår framtida tillväxt bör du ha ett eget driv och motiveras av samarbete, service och utveckling. Du bör ha en lösningsfokuserad inställning och gilla förbättringar. Förmåga och vilja att ta ansvar är en viktig egenskap för att trivas hos oss.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Eftersom vi har korta beslutsvägar är din möjlighet att påverka stor – både i frågor som gäller verksamheten och din egen kompetensutveckling.

Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Michaela Pulkkinen, tel 073-421 11 31.

 

Ansök

Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, men senast 17/5 2021.  Urval sker löpande så rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.