× Close languages

Holtab söker elektriker

Holtab söker elektriker

Är du en duktig och noggrann elektriker med några års erfarenhet av elinstallation eller elkraftbranschen? Varmt välkommen till oss på Holtab.

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med cirka 170 medarbetare. Genom att kombinera vår passion för människor och samhälle med kraften i dagens teknologi ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Här hjälps vi åt, delar med oss av kunskap och värnar om relationer – mellan varandra, våra kunder och våra samarbetspartners.


Om jobbet

Holtab växer och vi söker nu två–tre elektriker till vår produktion i Tingsryd.

I rollen som elektriker eller elmontör som vi även benämner det utför du installationer i våra prefabricerade byggnader såsom fördelningsstationer, teknikhus, ställverksbyggnader med mera. Vi arbetar endast med nyinstallationer där kvalitet och kundfokus är högt prioriterade. Produkterna är skräddarsydda lösningar helt efter kundens behov och önskemål.

Arbetsuppgifterna varierar, men du kommer framför allt att arbeta med elinstallationer och enklare elkraftsinstallationer.

Det handlar till exempel om att:

  • Utföra elinstallationsarbeten efter ritningar och scheman
  • Mekaniskt montage av till exempel låg- och mellanspänningsställverk samt transformatorer

Arbetet sker inomhus i våra nya och moderna produktionslokaler. Du ingår i en arbetsgrupp om två–tre personer, som leds av en ledande montör.

Din profil
I alla uppdrag vi tar oss an på Holtab är målet att överträffa våra kunders förväntningar. För att trivas bör du därför ha ett eget driv och motiveras av samarbete, service och utveckling.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och har ett tekniskt intresse. Dessutom har du en självklar förmåga att löpande bidra med din kompetens och erfarenheter där det behövs för dagen.

Vi ser gärna att du har följande erfarenheter och kunskaper:

  • Elutbildning, minst på gymnasial nivå
  • Några års arbetslivserfarenhet inom el- eller elkraftsbranschen

 

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar.

Eftersom vi har korta beslutsvägar är din möjlighet att påverka stor – både i frågor som gäller verksamheten och din egen kompetensutveckling.

Förmåner vi erbjuder är bland annat flextid, friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Michaela Pulkkinen, tel 073-421 11 31.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Holtab. 

 

Ansök

Välkommen att skicka en ansökan med cv till oss. Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, men senast 4/8 2020.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.