× Close languages

Holtab söker Elkonstruktör

Holtab söker Elkonstruktör

Vill du arbeta i ett expanderande företag? Då erbjuder Holtab dig en omväxlande roll som Elkonstruktör.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med elkonstruktion av olika produkter som tillverkas i företagets produktion, t ex transformatorstationer som innehåller ställverk, transformatorer och mätfack.

Arbetet sker i nära samarbete med bland andra säljare, affärsstöd och produktion, där du utöver konstruktionsarbetet agerar som tekniskt stöd. En viktig del av rollen handlar om att möta framtidens behov av lösningar för kraftöverföring t ex smarta elnät. Du bistår därför våra säljare i kundrelationer och företräder företaget i tekniska frågor.

Om dig

Vi söker dig som har en elutbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna med erfarenhet av elkonstruktion i ett producerande företag. Har du tidigare arbetat i CAD-miljö kan du vara en intressant kandidat för oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en god förmåga att prioritera och därmed hantera parallella projekt. Du gillar att samarbeta och har lätt för att kommunicera. Teknik intresserar dig och du håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.


När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.


Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Peder Johannisson på telefon 070-5289935 eller HR, Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30. 


Ansök 

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt, men senast den 20 juni.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.