× Close languages

Holtab förstärker med ytterligare ett Tekniskt säljstöd

Holtab förstärker med ytterligare ett Tekniskt säljstöd

Har du erfarenhet av nätstationer eller lågspänningsställverk och är redo att byta jobb? Då erbjuder Holtab nu möjligheten att inom vår avdelning Affärsstöd utvecklas och arbeta som Tekniskt säljstöd.

Holtab är ett framåtriktat industriföretag som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. I företaget föds många kreativa idéer som oftast är möjliga att genomföra. Våra korta beslutsvägar och höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

 

Om jobbet

Som tekniskt säljstöd kommer du att vara involverad i hela processen från säljidé, offert och order till genomfört projekt. Du tar fram offertunderlag samt säkerställer att alla moment i säljprocessen fullföljs.  Du jobbar parallellt med flera uppdrag samtidigt och har kontinuerlig dialog med våra kunder.

Du kommer att tillhöra teamet inom affärsstöd och jobbar i nära samarbete med våra ansvariga säljare och andra kompetenser i företaget.

 

Om dig

Vi söker dig som har el-utbildning och erfarenhet av byggnation eller konstruktion av Nätstationer eller lågspänningsställverk. Du är van vid att läsa teknisk dokumentation och har en förståelse för kostnadskalkyler. Din datorvana är god och du är bekväm med att såväl tala som skriva på svenska och engelska då vi har säljare, förutom i Sverige, även i Danmark och Finland.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har ett stort engagerad och ett eget driv. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att ta egna initiativ och vara proaktiv. Du gillar att skapa struktur och rutiner. Du tycker om att samarbeta och är kommunikativ.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare, heltid, helst med placeringsort Tingsryd med möjlighet att jobba viss del på distans. Vi planerar tillsammans din introduktion i rollen som Tekniskt säljstöd efter dina förutsättningar. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär.

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Linus Olofsson, 072-387 22 40.

 

Ansök

Vi rekryterar löpande så ansök gärna så snart som möjligt, men senast 31 maj 2021.

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.