× Close languages

Holtab expanderar och söker controller

Holtab expanderar och söker controller

Är du en ansvarsfull ekonom som uppskattar en koordinerande roll där du är den ekonomiska stöttningen till bolagets olika divisioner? Om du vill du arbeta i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter har vi tjänsten för dig. Holtab är ledande leverantör i en spännande framtidsbransch där vi levererar lösningar för kraftöverföring och nu söker vi en controller till vår ekonomiavdelning.

Arbetsuppgifter

Det övergripande målet i controllerns arbete är att de ekonomiska, affärsmässiga och personella resurserna utnyttjas på bästa sätt. Det är ett utmanande och omväxlande arbete som utförs tillsammans med flera kollegor från olika avdelningar i bolaget. Du kommer ha många kontaktytor inom Holtabs koncern som just nu befinner sig i en expansiv och utvecklande fas. Det är därför av yttersta vikt att du är kommunikativ och framåtlutad i ditt sätt att arbeta.

Holtab har tre divisioner; produkt, projekt och service, och vår nya controller kommer arbeta nära våra divisionschefer med finansiell uppföljning och planering. Du kommer också ansvara för budget- och prognosarbete, uppföljning av KPI:er samt övrig rapportering och analys av lönsamhet, resultat etc. Rollen innebär att vara ett bollplank till cheferna och andra beslutsfattare vilket kräver att du har en god pedagogisk förmåga.

Om dig

Vi söker dig som är pedagogisk, analytisk och nyfiken. Vi önskar också att du är en person som tar eget ansvar och själv driver ditt arbete framåt. Du som söker har en universitetsexamen inom ekonomi samt har några års erfarenhet inom controlling, med fördel i ett producerande bolag.

Erfarenheter från Navision, BC samt Power BI, eller liknande BI-verktyg, är meriterande och vi utgår från att du har goda Excel- och datorkunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som på ett självgående sätt enkelt samarbetar med andra för att nå uppsatta mål och goda resultat ur ett helhetsperspektiv. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd med möjlighet att jobba viss tid på distans. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ekonomichef Josefin Grenander på telefon 072-555 50 86 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 31 maj 2022.

Välkommen med din ansökan!

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.