× Close languages

Holtab expanderar och söker business controller till ekonomiavdelningen

Holtab expanderar och söker business controller till ekonomiavdelningen

Är du en ansvarsfull ekonom som uppskattar en koordinerande och stöttande roll med goda utvecklingsmöjligheter? Om du dessutom vill du arbeta i ett expansivt företag i en spännande framtidsbransch så söker vi nu en business controller för vår produktionsverksamhet.

Arbetsuppgifter

I din roll som business controller arbetar du nära våra divisionschefer med finansiell uppföljning och planering för produktionsverksamheten. I arbetsuppgifterna ingår också budget- och prognosarbete, uppföljning av KPI:er samt övrig rapportering och analys av lönsamhet och resultat. En viktig arbetsuppgift är den fortsatta utvecklingen av Power BI som arbetsverktyg. I rollen som business controller är du ett bollplank till cheferna och andra beslutsfattare. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor på och utanför ekonomiavdelningen och erbjuden många kontaktytor inom Holtab koncernen.  

Det övergripande målet i controllerns arbete är att de ekonomiska, affärsmässiga och personella resurserna utnyttjas på bästa sätt.

Om dig

Vi vänder oss både till dig som nyss gått ut din ekonomiutbildning på universitet- eller högskola och dig som har några års erfarenhet av liknande tjänst, gärna i ett producerande bolag.

Du har goda kunskaper i Excel om du dessutom har erfarenheter från Navision, BC samt Power BI, eller liknande BI-verktyg är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är pedagogisk, kommunikativ och analytisk. Du trivs i en roll där du får ta eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du gillar att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål och goda resultat ur ett helhetsperspektiv. Ett noggrant och strukturerat arbetssätt hjälper dig att lyckas i rollen.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd med möjlighet att jobba viss tid på distans. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som anpassas efter dina behov för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ekonomichef Josefin Grenander på telefon 072-555 50 86 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök via holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 31 juli 2022.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster