× Close languages

Förbättringsledare till Inköp & Logistik

Förbättringsledare till Inköp & Logistik

Gillar du verksamhetsutveckling inom inköp, logistik, produktion och transporter? Då kanske Holtab har tjänsten för dig då vi nu söker en driven förbättringsledare till vår inköps- och logistikavdelning.

Arbetsuppgifter

Vår nya förbättringsledare kommer fokusera på interna kvalitets- och utvecklingsprocesser. Du kommer att arbeta i både en stimulerande och utmanande miljö med många kompetenta kollegor runt omkring dig.

Rollen, som är både operativ och strategisk, är ny och fokus är att optimera den interna verksamheten och dess värdeflöden och processer. Att säkerställa att de olika sektionerna inom inköps- och logistik-avdelningen kontinuerligt arbetar strategiskt och operativt med förbättringsarbete med fokus på genomförande kommer vara en av dina huvuduppgifter. Detta innebär att löpande driva och följa upp det kontinuerliga systematiska förändrings- och förbättringsarbetet. Du kommer ansvara för att utbilda, stötta och coacha personalen och gruppchefer i deras kontinuerliga förbättringsarbete samt tillhandahålla de verktyg och den struktur som är nödvändiga för att nå framgång i arbetet.

Att jobba med insamling, analys och presentation av data till verksamheten ingår i rollen samt att genomföra ekonomiska uppföljningar och analyser. En stor del av arbetet innebär även att underhålla och utveckla det goda samarbetet inom verksamheten med direktrapportering till inköp och logistikchefen. Du kommer få ett stort eget ansvar och goda möjligheter till personlig utveckling samt möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö där du själv får vara med och påverka din vardag.

                                                                                               

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot supply chain management, industriell ekonomi, kvalitet eller produktionsteknik. Utöver din utbildning har du minst ett par års praktisk erfarenhet av verksamhetsutveckling, med fördel från tillverkningsindustrin. Meriterande är om du arbetat med förbättringsarbete där LEAN- och 5S-processer samt dataanalys och målstyrning varit en del av verksamheten. Som person är du en god analytiker och har förmåga att aktivera medarbetarna. Vi värdesätter dina erfarenheter men allra viktigast är dina personliga egenskaper.

Du arbetar med en god struktur och har sinne för ordning och reda. Har du arbetat i en projektorienterad verksamhet sedan tidigare ser vi det som meriterande. Vidare är du en modern, systemkunnig och tekniskt bevandrad person som ställer sig positiv till förändringar och har lätt för att skapa och förvalta goda långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen är du en affärsmässig och professionell person med stark drivkraft. Du är målfokuserad och flexibel samt är genuint intresserad av att vara med och bidra till Holtabs fortsatta utveckling och tillväxt.

Med fördel har du erfarenhet av att arbeta i affärssystem och är en van användare av Officepaketet, att arbeta med digitala möten och verktyg ser du som en självklarhet. Du talar och skriver flytande svenska och engelska och är en god kommunikatör såväl internt som externt. Vi arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och använder Power BI som rapportverktyg. Tjänsten ställer krav på B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansök senast 30 juni 2021Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.