× Close languages

Vi söker elmontörer till produktionen

Vi söker elmontörer till produktionen

I rollen som elmontör kommer du att montera och koppla elkomponenter till våra olika produkter, det vill säga stationer, teknikhus, skåp etc.

Produkterna är en variation av standard och special och ofta anpassar vi både innehåll och byggnation efter kundens behov och önskemål.

Interna kund- och leverantörsrelationer tillhör vardagen men också extern kundkontakt förekommer. Som elmontör jobbar du självständigt och ingår i en grupp om cirka 15–20 personer som leds av en gruppchef.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering och koppling av el-komponenter
• Ritningsläsning el-schema
• Felsökning och lösningsåtgärd
• Kundkontakt, internt och externt i form av besiktningar
• Utföra slutkontroller
• Bidra till Holtabs utveckling

På Holtab finns plats för utveckling!
Vi är värderingstyrda vilket innebär att vi sätter förmåga och beteende högt! Människorna på Holtab är jordnära, teknikintresserade, kundorienterade och snälla. Våra ledord är kunskap, service och samarbete vilket vi arbetar hårt med att leva upp till, både internt och externt.

Vi önskar att du som söker har elutbildning, minst på gymnasial nivå, samt erfarenhet av montage och installation av elektriska komponenter. Du bör ha en proaktiv inställning och gillar utvecklingsarbete. Förmåga och vilja att ta ansvar är en viktig egenskap för att trivas hos oss. Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling.

Placeringsort Tingsryd.

Ansök
Välkommen att skicka din ansökan till Manuella Toro på manuella.toro@holtab.se. Märk din ansökan med ”Elmontör”.

Vi tillämpar ett löpande urval så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

OBS! Säljsamtal gällande alternativa rekryteringskanaler eller annonsering undanbedes eftersom vi redan har tagit ställning till detta

Utbildning/erfarenhet

• Minst gymnasial el-utbildning
• 3-5 års erfarenhet av montage/installation av elektriska produkter

Förmåga
• Proaktiv- eget driv och initiativförmåga
• Ansvarstagande
• Ambitiös
• Kommunikativ förmåga och social kompetens
• Praktisk förmåga


Plats för utveckling
Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring

Vill du veta mer kontakta

Manuella Toro

Manuella Toro

HR

073-145 12 03

manuella.toro@holtab.se