Elmontör till produktionen

Elmontör till produktionen

Som elmontör på Holtab kommer du att jobba självständigt med att montera och koppla elkomponenter till våra olika produkter.

Arbetsuppgifter:
I rollen som elmontör kommer du att montera och koppla elkomponenter till våra olika produkter (stationer, teknikhus, skåp etc.). Produkterna är en variation av standard och special och ofta anpassar vi både innehåll och byggnation efter kundens behov och önskemål. Interna kund- och leverantörsrelationer tillhör vardagen men också extern kundkontakt förekommer. Som elmontör jobbar du självständigt och ingår i en grupp om ca.15-20 personer som leds av en gruppchef.Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering och koppling av elkomponenter
• Ritningsläsning, elscheman
• Felsökning och lösningsåtgärd
• Kundkontakt, internt och externt i form av besiktningar
• Utföra produktkontroll av slutmonterad anläggning
• Bidra till Holtabs verksamhetsutvecklingVem du är: 
Vi önskar att du som söker har elutbildning, minst på gymnasial nivå, samt erfarenhet av montage och installation av elektriska komponenter.För att trivas på Holtab och med vår framtida tillväxt bör du ha ett eget driv och motiveras av samarbete, service och utveckling. Du bör ha en lösningsfokuserad inställning och gilla förbättringar och utvecklingsarbete. Förmåga och vilja att ta ansvar är en viktig egenskap för att trivas hos oss.Vad vi kan erbjuda:
Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar Holtab och gör våra kunder nöjda. På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling. Förmåner vi erbjuder är bl.a. flextid, friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Ansöka:
Om du känner att du är rätt person för tjänsten så ansök redan idag genom att skicka in ett fullständigt CV och personligt brev till charlotte.gustafsson@holtab.se där du kortfattat motiverar i text varför du är rätt person till rollen. Skriv ”Elmontörer” i mailets ämnesrad. Vid frågor om tjänsten kontaktas Nilson Tomasino 0477-550 95. Facklig kontakt IF Metall: Nicklas Johansson 0477-550 69.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kommer stänga ner annonsen när vi hittat rätt kandidat.

OBS! Säljsamtal gällande alternativa rekryteringskanaler eller annonsering undanbedes eftersom vi redan har tagit ställning till detta