× Close languages

Är du vår nya stansoperatör/programmerare

Är du vår nya stansoperatör/programmerare

Vill du arbeta i ett expanderande företag i en framtidsbransch? Då är Holtab företaget för dig! Vi söker just nu en stansoperatör/programmerare till vår produktion i Tingsryd. 

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Rollen som stansoperatör/programmerare

Arbetet som stansoperatör innebär i huvudsak produktion samt offline-programmering av stansmaskin. Planeringen av den dagliga produktionen sker med hjälp av affärssystemet Navision.  Du samarbetar med Produktutveckling kring tillverkning och vid framtagandet av nya produkter. I ditt arbete ingår också ansvar för förebyggande underhåll.

Allt arbete sker i en ren och ljus inomhusmiljö, alltid med säkerheten i första rummet. Tillsammans, genom gott samarbete, ser vi till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker:

Vi söker dig som har industrierfarenhet och intresse för produktion. Du har läst industriprogrammet eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från stansning och programmering. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i ritningsläsning. Truckkort och utbildning i säkra lyft är meriterande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Det är även viktigt att du gillar att samarbeta och arbeta i team.

Det här erbjuder vi dig:

Tjänsten är tills vidare och heltid med placering i Tingsryd.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast 31 mars.

Vill du veta mer:

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Johan Ekström på 072-555 50 81. Har du frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Martina Karlsson HR på 073-140 11 84.

Årets karriärföretag
Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Årets karriärföretag 2023​. Motivationen som följde med utmärkelsen känns fint i både hjärta och mage:

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster