× Close languages

Är du vår nya Kantpressoperatör

Är du vår nya Kantpressoperatör

Vill du arbeta i ett expanderande företag i en framtidsbransch? Då är Holtab företaget för dig! Vi söker just nu en Kantpressoperatör till vår produktion i Tingsryd.

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Rollen som kantpressoperatör

Som kantpressoperatör tillhör du ett team som arbetar med att programmera och hantera kantpressar. Allt arbete sker i en ren och ljus inomhusmiljö, alltid med säkerheten i första rummet.

Vem vi söker

Vi vill att du som söker har industriutbildning på gymnasienivå. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin genom arbete med plåtbearbetningsmaskiner och helst från kantpressmaskiner. Du har en god teknisk förmåga samt förståelse för ritningsläsning. Kunskaper i mjukvaruplattformen BySoft7 samt truckkort är meriterande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du som person är engagerad, strukturerad flexibel och självgående. Du tar stort ansvar samt trivs med att ta egna initiativ. Du har öga för detaljer och är mycket noggrann och kvalitetsmedveten samt har en vilja att ge god service både gentemot kollegor och kunder.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare och heltid med placering i Tingsryd. Arbetet sker i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. Vi tillämpar flextid i vår produktion vilket innebär att du exempelvis kan välja om du vill börja eller sluta tidigt.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023.
Motivationen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage:

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding-arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chef Johan Ekström på 072-555 50 81.

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Martina Karlsson HR på 073-140 11 84

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 18 juni.

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.