× Close languages

Är du vår nya Försäljningsingenjör inom infrastruktur och emobility?

Är du vår nya Försäljningsingenjör inom infrastruktur och emobility?

Stora satsningar görs just nu inom infrastruktur och emobility och behovet av tillförlitlig kraftförsörjning ökar. Holtab söker nu en Försäljningsingenjör som vill fortsätta driva denna spännande utveckling tillsammans med oss.

Holtab har de senaste åren utvecklats från att vara ledande leverantör av nätstationer och produkter inom energisegmentet till att idag även vara en partner gällande kundanpassade lösningar för kraftförsörjning inom infrastruktur och emobility.

Vi har idag flertalet pågående samarbeten med såväl väg- och järnvägsentreprenörer som med ledande varumärken inom emobility. Med hög branschkunskap och bred expertis bistår vi med allt från planering till färdig produkt.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi befinner oss i en spännande fas och söker nu en Försäljningsingenjör som kan vara med och driva, och framförallt utveckla, vårt affärssegment infrastruktur och emobility tillsammans med övrigt säljteam.

Ditt uppdrag blir att bearbeta marknaden på ett proaktivt sätt och hjälpa våra kunder med skräddarsydda lösningar utifrån önskemål och behov. Det gäller såväl befintliga kunder som nya.

Du kommer att tillhöra ett drivet och kompetent team, som alla jobbar med rådgivande teknisk försäljning inom våra olika affärssegment. Efter en inledande on-boardingprocess, då du får lära dig mer om Holtab och våra produkter, kommer du jobba med allt från prospektering av nya kunder och affärsområden till att genomföra möten och presentationer och avsluta affären. Du rapporterar direkt till Försäljningschefen.

I rollen ingår även att se till så att hela ordern och säljprocessen fullföljs och dokumenteras på ett affärsmässigt och konsulterande sätt. 

Vi har försäljningskontor i Kungsbacka, Malmö, Mönsterås och Örnsköldsvik. Med fördel bor du nära kontoret i Kungsbacka men eftersom våra kunder finns i hela landet kan placeringsort vara flexibel. Tjänsten innebär att du befinner dig en del på resande fot och därför är tjänstebil en av förmånerna.

 

Din profil

Vi söker en driven och affärsorienterad säljare, projektledare eller konsult inom energibranschen som vill vara med och skapa de allra bästa lösningarna tillsammans med oss och våra kunder. Att bygga och utveckla långsiktiga relationer är en viktig del av tjänsten, vilket kräver en god kommunikativ förmåga.

Du drivs av att göra affärer och är intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde för att bidra till företagets gemensamma mål.

Som person är du strukturerad, och du har en utvecklad förmåga att navigera mellan såväl tekniska detaljer som komplexa helhetslösningar. Du agerar på ett sätt som skapar förtroende hos kunder och har lätt för att sätta dig in deras verksamhet tack vare din tekniska kompetens.

 

Utbildning och kompetens

  • Du som söker är högskoleingenjör inom energiområdet, med fördel inom elkraft eller motsvarande utbildning/kompetens.
  • God datavana, du kan hantera affärssystem, säljstödsystem och Microsoft Officepaket.
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.

 

Erfarenheter och förmågor

  • Du har dokumenterad erfarenhet från energibranschen med minst tre års erfarenhet från kraftsektorn.
  • Erfarenhet av systemförsäljning eller konsulterfarenhet inom projektledning/försäljning av ny- och/eller ombyggnationer av kraftanläggningar för låg och mellanspänning.
  • Erfarenhet av att hantera förfrågningar, till exempel kravspecifikationer för upphandlingar, teknisk dokumentation och övriga handlingar som är relevanta för uppdraget.
  • Meriterande är även om du har förhandlingsvana, är van vid att träffa avtal, göra priskalkyler etc.
  • Vi lägger stor vikt på ditt personliga engagemang och driv för att utveckla Holtab och våra affärer.

 

Vill du veta mer?

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Holtab som Försäljningsingenjör.

 

Din ansökan

Din ansökan önskar vi få senast 2020-04-10, urval sker löpande.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Vill du veta mer kontakta

Andreas Thern

Andreas Thern

Försäljningschef Sverige

0477-550 05

andreas.thern@holtab.se