× Close languages

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Vi söker Försäljningsingenjör Industri

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT: Vi söker Försäljningsingenjör Industri

Holtab fortsätter sin tillväxtresa och vi erbjuder nu en spännande roll som Försäljningsingenjör för vårt Industrisegment.

Vi söker dig som vill ta ett stort ansvar och jobba självständigt under frihet och som drivs av att göra affärer och brinner för energilösningar.

Holtab är idag en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring med produkter som nätstationer, fördelningsstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. Man har de senaste åren utvecklats från att vara leverantör av nätstationer inom energisegmentet till att idag även vara verksamma inom förnybar energi, infrastruktur och industri. Produktportföljen breddas kontinuerligt och idag levererar Holtab även större prefabricerade anläggningar nyckelfärdiga från fabrik.

Dina arbetsuppgifter

Som Försäljningsingenjör på Holtab blir ditt uppdrag att bearbeta marknaden på ett proaktivt, sätt och upprätthålla kundrelationer samt bearbeta nya kunder från i hela Sverige.

På ett kompetensinriktat och konsulterande sätt ska du hjälpa våra kunder inom Industri och Bygg att ta fram skräddarsydda lösningar såväl som standardlösningar allt utifrån kundens behov.

Bland dina arbetsuppgifter ingår offertarbete och orderregistrering som du även i viss mån får hjälp av säljstödet. Du ska även kunna tolka kundernas förfrågningsunderlag som är av typen teknisk och kommersiell och formalisera detta till en lösning för kunderna. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning och har förhandlingsvana.

Du rapporterar till Försäljningschefen.

Idag har Holtab sitt huvudkontor i Tingsryd, men säljkontor finns i Malmö, Kungsbacka, Mönsterås, Töreboda och Örnsköldsvik. Placeringsort av tjänsten är vi flexibla med.

Det här förväntar vi oss av dig

Som person är du proaktiv, har eget driv och stor initiativförmåga. Det krävs att du är strukturerad. Du har en förmåga att navigera mellan tekniska detaljer och helhetslösningar likväl som relationer och människor. Förmågan att bygga långsiktiga relationer och förtroende är avgörande för att lyckas.

Utbildning/erfarenhet

  • Du är Elektroingenjör eller har motsvarande kunskaper
  • Du har kunskap och ett par års erfarenhet av låg- och mellanspänningsställverk och kraftanläggningar

Vidare ser vi att du har erfarenhet av:

  • Systemförsäljning 

eller

  • Projektledning/försäljning av ny- och/eller ombyggnationer av kraftanläggningar för låg & mellanspänning

eller

  • Lösningsförsäljning
  • Förhandlingsvana eller jobbat som likvärdig säljare i minst 3 år

    Resor ingår i tjänsten.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar Holtab och strävar efter att göra våra kunder nöjda.

På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling.

Vi är måna om våra anställda och vår personal erbjuds goda förmåner.

I tjänsten ingår tjänstebil.

Är du Holtabs nästa Försäljningsingenjör som vill vara med och bidra till den spännande resa som vi gör? Har du ”Holtab-andan” och värdesätter goda relationer och samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Då ber vi dig att söka tjänsten snarast, varmt välkommen med din ansökan.

Här kan du läsa mer om hur det är att #jobbapåholtab

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad. Ansök genom att klicka här.

Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta henne på tel: 0766-20 29 28 eller via mej: theresia.arestad@salesonly.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Plats för utveckling Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning. Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Andreas Thern

Andreas Thern

Försäljningschef Sverige

0477-550 05

andreas.thern@holtab.se

Fler HR