× Close languages

Tjänsten är tillsatt: Redovisningsekonom till Holtab i Tingsryd

Tjänsten är tillsatt: Redovisningsekonom till Holtab i Tingsryd

Vi söker nu en nytänkande och noggrann Redovisningsekonom som vill vara med och utveckla företagets ekonomifunktion.

Holtab är ett genuint, positivt och framåtriktat produktionsföretag med ett öppet och välkomnande arbetsklimat. Trivseln är mycket hög och företagsledningen främjar alla människors möjlighet till både personlig och professionell utveckling. I företaget föds många kreativa idéer som, med korta beslutsvägar, oftast är möjliga att genomföra.

För oss på Holtab är mjuka värden och goda samhällsinsatser viktigt, ett sådant projekt är till exempel vårt CSR-projekt i Nepal, som vi är oerhört stolta över.

Dina arbetsuppgifter
Holtab växer och söker nu en nytänkande och driven Redovisningsekonom som gillar tillväxt och är förändringsbenägen.

Som Redovisningsekonom på Holtab arbetar du med:

  • Att vara med och utveckla arbetet inom koncernens redovisningsprocesser
  • Månads- och årsbokslutarbete samt stöttning vid koncernbokslut
  • Moms- och skatteredovisning för såväl svenska som andra nordiska bolag
  • Bank- och revisionskontakter samt deklarationsarbete
  • Sammanställning av likviditetsrapporter samt planering och genomförande av valutaväxling
  • Hantering av betalningar och återrapportering av betalningar
  • Ansvara och utveckla elektronisk fakturahantering

    Tjänsten är i första hand kopplad till redovisning men det finns goda möjligheter att skapa en bredare förståelse för hela ekonomiflödet.

Din profil
Vi söker dig som är utvecklingsbar, nyfiken och intresserad av att bygga på din kompetens och kanske ta nästa steg i din redan påbörjade karriär.

Du som söker denna utmaning är utbildad redovisningsekonom på minst eftergymnasial nivå, alternativt innehar motsvarande arbetslivserfarenhet inom redovisning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, gärna i ett tillverkande företag.

Vidare har du erfarenhet av att, tillsammans med andra eller självständigt, utveckla rutiner och processer samt har du med fördel jobbat i ett integrerat affärssystem. Navision är meriterande.

Du är en driven och organiserad person som älskar siffror och att utveckla och förbättra arbetsprocesser och metoder. Du ställer dig positiv till förändringar och har ett öppet och positivt sätt till dina arbetsuppgifter och din omgivning. Självklart är du även noggrann och ansvarsfull och når din fulla potential i ett framåtriktat och expansivt företag. Hos Holtab är alla med och bidrar till ett positivt företags- och arbetsklimat, något som även ligger dig extra varmt om hjärtat.

I din vardag arbetar du främst i Navision och Excel och kommunicerar på såväl svenska som engelska.

Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Empleo. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker direkt på www.empleo.se

Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid, kontorstider
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningsdag: Senast 13 januari


Holtab – Plats för utveckling
Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Vill du veta mer kontakta

Fler HR